نمایش از 16 خرداد 1395 بازدید: 1488

کارپرداز و مسئول خرید

لیسانس مدیریت بیمه

اهم  وظايف واختيارات و مسوليت ها

• برآورد نيروي انساني مورد نياز و انجام  امور  مربوط  به  استخدام  كاركنان براساس  ضوابط  و  مقررات  سازمان مركزي.
  • رعايت  و  نظارت  آيين نامه ها ودستور العمل هاي مربوط  به  امورمالي واداري مانند كميسيون  معاملات  ، اموراستخدامي  ،  وام  هاو ...
  • تهيه  و اجراي طرح هاي رفاهي  كاركنان با  توجه   به  امكانات   واحد
  • حفظ و  حراست  از ساختمان  ها و وسايل  واحد
  • تهيه  گزارشهاي  اوليه دريافتها و پرداخت ها و ارائه به  سازمان مركزي
  • نظارت   بر اجراي  صحيح  قوانين   مالي و مالياتي  و كسر  به  موقع كسور  متعلقه از مشمولان  آن  و واريز  به موقع به حساب هاي مربوطه

زير  مجموعه   حوزه  اداري ومالي دو بخش  مديريت  اداري و مالي  مي باشد كه هر كدام  از اين  بخش  ها داراي  فعاليت  هاي متفاوتي   مي  باشند .

اموراداري  و  كارگزيني  :

• اين  بخش  كليه  امورمربوط  به استخدام، صدور احكام ،ترفيعات  و ارتقا   گروه ، كنترل حضور  وغياب  ، صدور مرخصي  ها ، ماموريت ،آموزش  ضمن  خدمت كاركنان  ،  تقسيم  كار بين  ادارات  تحت  سرپرستي ، اجراي  دستورالعمل ها و آيين نامه  هاي مرتبط و... عهده دار  مي باشد .

مديريت  مالي

اهم  وظايف  و دستورالعمل  ها

امورمالي :

تهيه  و تنظيم  اسناد مالي وكنترل خريد  ومناقصه ها  وپرداخت صورت وضعيت ها ي پيمانكاران ، تهيه  صورت هاي مالي  ماهيانه  وسالانه

شهريه

دريافت  و كنترل شهريه دانشجويان وثبت اسناد مالي آنها ، معرفي دانشجويان جهت  دريافت  وام از صندوق رفاه دانشجويي

صندوق  رفاه دانشجويي و انباردار

صندوق رفاه و انبار دار

آقای علیرضا نیک مهر

صندوق رفاه

دیپلم کامپیوتر

تهيه  مدارك  مثبته جهت پرداخت  وام هاي دانشجويي و پرداخت وام به آنها طبق قوانين  و مقررات دانشگاه