نمایش از 28 ارديبهشت 1395 بازدید: 1040

اعزام کاروانهای راهیان نوردانشگاه آزاد واحد گناوه                                                                               مشروح خبر:به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی   واحد گناوه طی برنامه های بازدید کاروانهای راهیان نوراین واحد  دانشگاهی از مناطق عملیاتی و یادمانهای  دفاع مقدس   جنوب کشور که  از بیست و یکم   اسفند   ماه سال جاری   برگزار شده است ، تعداد پنجاه نفرازدانشجویان  این واحد دانشگاهی به همراه   تعدادی  از مسئولین  ذیربط در قالب  کاروانهای راهیان نور به این مناطق اعزام شدند . شایان ذکر است که هر ساله  دانشجویان این  واحد دانشگاهی از آثار باقی مانده  از هشت سال دفاع مقدس بازدید به عمل می آورند.