نمایش از 28 ارديبهشت 1395 بازدید: 2440

مشروح خبر :مسائل و مشکلات دانشگاه آزاداسلامی واحدگناوه در نشستی باحضور مسئولان دانشگاهی و حجت الاسلام  خدری نماینده  منتخب مردم  در حوزه انتخابی بوشهر، گناوه و دیلم مورد بررسی قرار گرفت.دراین نشست صمیمانه  که جمعی از مسوولین شهرستان نیز حضور داشتند ، ریاست،اساتید و کارکنان مطالبی بیان نمودند.وضعیت رشته های موجود در واحد، شرایط جذب هرچه بهتر دانشجو، استادان مدعو و هیات علمی و نحوه   همکاری با سایر واحدها دراین زمینه، نحوه رقابت صحیح واحدها با هدف هم افزایی و رشد همه واحدهای دانشگاهی ازجمله مواردی بود که طرفین در مورد آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.   همچنین راه اندازی تحصیلات تکمیلی، تشکیل مراکز تحقیقاتی و پژوهشی ،مشکل اخذ مجوز برای تاسیس برخی رشته ها بویژه در مقطع کلرشناسی ارشد، سرمایه گذاری با توجه به ظرفیت بومی واحدها  از دیگر مباحث مطرح شده دراین نشست بود .  راه اندازی رشته های دارای ظرفیت و رشته های بین رشته ای و توسعه فضای فیزیکی دانشگاه  از دیگر مواردی بود که در مورد آن بحث و تبادل نظرشد  .در ادامه حجت الاسلام خدری ضمن قدردانی از ریاست دانشگاه جناب دکتر قلایی زاده جهت بیان مسائل و مشکلات موجود،اعلام آمادگی خود را در جهت توسعه آموزشی شهرستان بویژه در حوزه  تحصیلات تکمیلی اعلام نمودند  .

تاریخ ارسال:1394/12/20