نمایش از 15 آذر 1395 بازدید: 651

قهرمانی بانوان ورزشکار دانشگاه آزاد گناوه             به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد گناوه ،این واحد دانشگاهی در امتداد موفقیتهای  پیشین  خود در حوزه تربیت بدنی و ورزش  قهرمانی  موفق به کسب مقام قهرمانی رشته فوتسال در آذر ماه سال جاری در قالب  مسابقات  دختران  دانشگاههای آزاد استان بوشهر شد. دکتر زیبا توکلی در گفتگو با روابط عمومی واحد و خبر نگار آنا ضمن ابراز رضایت از میزبانی واحد جم ابراز امیدواری کرد که موفقیتهای واحد گناوه در عرصه های ورزشی در سالهای آتی نیز همچون گذشته همچنان تداوم داشته باشد. شایان  ذکر است علی رغم اینکه زمان زیادی ازفعالیتهای این واحد درعرصه ورزش قهرمانی نمی گذرد ، این واحد دانشگاهی در سالهای گذشته موفق به کسب عناوین متعدد  قهرمانی و نائب قهرمانی در رشته های مختلف ورزشی از جمله فوتسال ،فوتبال،والیبال و غیره گردیده است .