نمایش از 28 ارديبهشت 1395 بازدید: 435

خبرنگار آنا(موسوی ):لطفا بفرمایید که با توجه به ابلاغ سیاست ها و بخشنامه های دانشگاه تاکنون چه اقداماتی در راستای اجرایی شدن این سیاست ها و بخشنامه ها در بخش های اقتصادی، فرهنگی اجتماعی، ورزشی و .... صورت گرفته است؟
قلایی زاده (رئیس واحد):با توجه به سیاستها و بخشنامه های اخیر دانشگاه آزاد اسلامی که واحدهای دانشگاهی را به سمت حرکت سریعتر در حوزه های اقتصادی ،فرهنگی،اجتماعی،پژوهشی و ورزشی و تلاش جهت کاهش وابستگی دانشگاه به شهریه های دانشجویی سوق می دهد ،این واحد دانشگاهی نیز اقداماتی در حوزه های مختلف ودر حد توان به انجام رسانیده است که در ادامه به اختصار ذکر می گردد.
خبرنگار آنا (موسوی):درخصوص ایجاد و راه اندازی شرکت های دانش بنیان و سرمایه گذاری های  اقتصادی در راستای درآمد زایی و کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان با توجه به پتانسیل های شهرستان متبوع شما تاکنون چه اقدامی صورت گرفته و آیا تا پایان سال جاری 12 درصد بودجه غیر شهریه از این راه مسجل خواهد شد؟
قلایی زاده(رئیس واحد):  ما اخیرا موفق به  اخذ  مجوز آزمایشگاه  همکار استاندارد در زمینه کالیبراسیون شده ایم که  اینشاالله به عنوان یک منبع درآمدی غیر شهریه ای از آن استفاده گردد.
خبرنگار آنا (موسوی ): آیا تاکنون طرحی  در راستای تاسیس شرکت های اقتصادی  و دانش بنیان و .....  از سوی این  واحد دانشگاهی به هیات امنا ارائه شده و یا پذیرفته  و تصویب شده است تا به مرحله اجرا برسد؟
قلایی زاده (رئیس واحد): تاکنون دو طرح اقتصادی از طرف واحد به هیات امناء استان وستادهماهنگی ارسال گردیده است که عبارتند از:1.تاسیس و راه اندازی هتل 100تخته خوابه 2.ایجاد کارگاه تولیدی گبه و فرش دستباف و راه اندازی نمایشگاه دائمی تولیدات این کارگاه.
خبرنگار آنا(موسوی): برنامه و اولویت اصلی شما در نیمسال تحصیلی جدید برای رشد و گسترش کیفی واحد دانشگاهی متبوع تان چیست و قرار است چه اتفاقات خوبی(افتتاح پروژه و...) درواحدرخ بدهد.(خبرافتتاح پروژه ها با اطلاعات ومشخصات  کامل پروژه باشد)
تعامل خود با نهادها وسازمان ها راچگونه ارزیابی کرده و مهمترین مشکل کنونی  واحد و راهکار برای رفع آن را چه می دانید.؟
تاریخ ارسال:1393/12/26