نمایش از 28 ارديبهشت 1395 بازدید: 636

افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه آزاد گناوه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد گناوه ،این واحد دانشگاهی در امتداد موفقیتهای  پیشین  خود در حوزه تربیت بدنی و ورزش  قهرمانی موفق به کسب مقام سوم کشوری در رشته فوتسال وکاپ اخلاق دررشته  والیبال خواهران  که درمرداد ماه سال جاری در قالب  مسابقات  دختران  دانشگاههای آزاد سراسر کشور برگزار می شد  گردید . در این دوره از مسابقات فوتسال که در سطح  لیگ دسته دو خواهران و به میزبانی شهر مبارکه برگزار می شد دانشگاه آزادگناوه به عنوان نماینده استان بوشهربا شکست نماینده استان البرز به مقام سومی نائل گردید.کاپ ویژه خانم گل این مسابقات نیزبه خانم مطهره گورکی از دانشگاه آزاد گناوه با چهارده گل زده تعلق  گرفت اعضای این تیم را به ترتیب خانمها : گورکی ،خواجه،فاطمه و فریبا حسنی سلمانی،شهنه ،برازجانی،رستمی نژاد،غلامی،فیصلی ومرادی  به سرمربیگری خانم لیلااسدی وهمکاری خانم نرگس سفرپور تشکیل میدادند.شایان  ذکراست علی رغم اینکه زمان زیادی ازفعالیتهای این واحد درعرصه ورزش قهرمانی نمی گذرد ، این واحد دانشگاهی در سالهای گذشته موفق به کسب عناوین متعدد قهرمانی ونائب قهرمانی دررشته های مختلف ورزشی ازجمله فوتسال،فوتبال،والیبال و غیره گردیده است .

تاریخ ارسال:1394/04/02