نمایش از 28 ارديبهشت 1395 بازدید: 1411

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد گناوه ،این واحد دانشگاهی در امتداد موفقیتهای  پیشین  خود در حوزه تربیت بدنی و ورزش  قهرمانی  ، موفق به کسب مقام قهرمانی فوتسال  که  در اواخر اردیبهشت  سال 1395  و  در قالب  مسابقات  دختران  دانشگاههای   آزاد استان بوشهر برگزار شده بود  گردید . ابراهیم عرب زاده در گفتگو با روابط عمومی واحد و خبر نگار آنا ضمن تمجید از عملکرد دانشجویان ورزشکار این واحد دانشگاهی ابراز امیدواری کرد که موفقیتهای واحد گناوه در عرصه های ورزشی در سالهای آتی نیز همچون گذشته همچنان تداوم داشته باشد .ید اله قلایی زاده ریاست واحد نیز دانشجویان را به تلاش مستمر در جهت پیمودن پله های ترقی و پیشرفت در تمامی حوزه های علمی،پژوهشی،فرهنگی و ورزشی تشویق نمودند. شایان  ذکر است به رغم اینکه زمان زیادی ازفعالیتهای این واحد درعرصه ورزش قهرمانی نمی گذرد ، این واحد دانشگاهی در سالهای گذشته موفق به کسب عناوین متعدد  قهرمانی و نایب قهرمانی در رشته های مختلف ورزشی از جمله فوتسال ،فوتبال،والیبال و غیره گردیده است .

تاریخ نشر خبر:1395/02/28