نمایش از 02 مرداد 1395 بازدید: 913

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه دانشجویان بسیجی این واحد دانشگاهی اردوی جهادی طرح هجرت سه در روستاهای کوهک و رودشور  با موفقیت خاتمه دادند.

شهاب لیراوی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه در گفت و گو با روح اله موسوی روابط عمومی واحد گناوه و خبرنگار آنا، گفت: روستای کوهک از توابع بخش ریگ و از جمله روستاهای محروم به شمار می رود که حدود پنجاه خانوار در آن زندگی می کنند و اهالی روستا از بدو ورود گروه  جهادی، استقبال ویژه ای از برنامه ها و حضور جهادگران داشته اند.

وی اضافه کرد: در این فرصت، کلاس های مختلفی از جمله کلاس کامپیوتر، نقاشی، احکام، قرآن، والیبال، فوتبال، کاراته، خیاطی و گونی بافی، برای رده های مختلف سنی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در روستاهای رود شور و کوهک برگزار شد.

لیراوی خاطرنشان کرد: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب، وجود یک جوان متشرع و مومن در یک مجموعه روستایی، مصداقی از آیه قرآن است و امیدواریم بتوانیم در این راه اثرگذار باشیم.

علی رحیمیان مسئول سازندگی ناحیه بسیج دانشجویی عمار استان بوشهر پس از بازدید از اردوی جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه در روستای کوهک و رود شور، ضمن خداقوت و خسته نباشید به این دانشجویان جهادگر، گفت: این کار بسیار ارزشمند و مقدس است و کارهایی که این دانشجویان در روستاهای محروم انجام می دهند نشان دهنده اخلاص و تقوای الهی آنان است.

مسئول سازندگی ناحیه بسیج دانشجویی استان بوشهر افزود: این کار جهادی نتیجه ۳۰ روز، روزه داری و تلاش برای اصلاح اخلاق و کردار است که باعث شده این جوانان از تفریح و استراحت خود بگذرند و با حضور در این روستاها و مناطق محروم، اقدام به گسترش معنویات و اجرای منویات مقام معظم رهبری و همچنین در راستای محرومیت زدایی کوشش کنند.

در این اردو دانشجویان برنامه ها و فعالیتهای مختلف را با تخصصهای گوناگون به ساکنان این روستا ارائه و آموزش دادند.

کلاسهای این اردو به مدت پانزده روز و با حضور بیست و پنج دانشجوی بسیجی خواهر و برادر در پایگاه بسیج و مدارس این روستا برپا شد.