نمایش از 01 شهریور 1395 بازدید: 857

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد گناوه و خبر نگار آنا ، باشگاه تازه تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی گناوه موفق به کسب مقام قهرمانی در رشته فوتسال  در اواخر مرداد  ماه سال نود و پنج در قالب  مسابقات  لیگ فوتسال بانوان استان بوشهر  شد .

دکتر زیبا توکلی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه در گفتگو با روابط عمومی واحد و خبر نگار آنا ضمن ابراز رضایت از دانشجویان ورزشکار بیان کرد که موفقیتهای واحد گناوه در عرصه های ورزشی در سالهای آتی نیز همچون گذشته همچنان تداوم خواهد داشت . دراین تیم یازده بازیکن شامل فاطمه ، فریبا و فریده حسنی ،سولماز شورکی ،لیلا اسدی ،لیلا معلم،فرزانه خواجه،فرزانه مرادی، زهرا خواجه ،مطهره گورکی و فاطمه عبد الهی منش به مربیگری زیبا قاسمی و با سرپرستی نیلوفر علیزاده بازی می کردند.

در این دوره از مسابقات باشگاه دانشگاه آزاد گناوه با شکست خیبر اهرم و تیم پرمهره پدیده بوشهر ،جواز حضور در لیگ دسته سه کشور را کسب کرد.