نمایش از 17 آذر 1395 بازدید: 582

گرامیداشت روز دانشجو

به  گزارش  روابط عمومی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد  گناوه همزمان با گرامیداشت شانزده آذر و روز دانشجو مراسمی با همین مناسبت ،با حضور ریاست ،کارکنان ،مسولین شهرستان و دانشجویان  در سالن آمفی تاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه برگزارشد.

دراین آیین پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و نواخته شدن  سرود  ملی  ابتدا خانم دکتر  توکل  رییس وا حد گناوه با خیر مقدم به حاضران یاد و خاطره شهدای دانشجو در این روز را گرامی داشتند

سپس دکترعلی چمکوری ریاست بسیج اساتید  استان بوشهر،پس از تبریک این روز به دانشجویان واحد گناوه ، با  اشاره  به  حرکت  جنبش دانشجویی برعلیه رژیم وقت درشانزدهم  آذر ماه  سال سی  ودو  به  بررسی  روند  حرکتهای  استکبار ستیزی  مردم ایران در   تاریخ  معا صر پرداختند. درپایان با اهداءهدایایی ازدانشجویان نخبه در رشته های مختلف تحصیلی و همچنین بانوان دانشجوی ورزشکار  تقدیر شد.