نمایش از 20 دی 1395 بازدید: 579
پيام رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در پي ارتحال جانگداز آيت الله هاشمي رفسنجاني (ره)
دكتر حميد ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در پيامي درگذشت آيت‌الله هاشمي رفسنجاني رئيس هيات امنا و موسس دانشگاه آزاد اسلامي و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام را تسليت گفت.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري آنا، متن پيام تسليت رئيس دانشگاه آزاد اسلامي بدين شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحيم

يَآ أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِى إِلَى‏ رَبِّكَ رَاضِيَةً مَّرْضِيَّةً فَادْخُلِى فِى عِبَادِى وَادْخُلِى جَنَّتِى‏

مجاهد نستوه، اسطوره پايداري بر كلمه حق، يار ديرين امام و رهبري و بنيانگذار شجره طيبه دانشگاه آزاد اسلامي حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني ( قدس الله نفسه الزكيه) به ملكوت اعلي پيوست.
اينجانب اين ضايعه بزرگ و مصيبت عظيم و ثلمه جبران ناپذير را به محضر حضرت وليعصر (عج)، مقام معظم رهبري، همسر مكرمه، فرزندان و بيت معزز و معظم ايشان، جامعه بزرگ روحانيت، مردم شريف ايران و به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي كه در سوگ پدر معنوي خود نشسته است تسليت و تعزيت عرض مي كنم.
تاريخ، پژواك نداي حق طلبي و يك عمر مبارزه مخلصانه ايشان در مسير حق و عدالت را هرگز از ياد نخواهد برد .
بي شك نام بلند اين شخصيت جهاني و كم نظير در دوران معاصر بر تارك تاريخ پر افتخار ايران و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران چون ستاره اي تابناك در كنار نام شهدا و امام شهدا و بزرگاني چون امير كبير خواهد درخشيد.
كارنامه درخشان ايشان در تمام مبارزات قبل از انقلاب شكوهمند اسلامي، فرماندهي شجاعانه دفاع مقدس، و سهم ايشان در مديريت مدبرانه نظام جمهوري اسلامي ايران در سنگرهاي رياست مجلس شوراي اسلامي، رياست جمهوري، رياست مجلس خبرگان و رياست مجمع تشخيص مصلحت نظام ذخيره صالحه اي براي علو درجات اين رادمرد بزرگ خواهد بود.
حميد ميرزاده
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي»