نمایش از 14 فروردين 1396 بازدید: 607

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی   واحد گناوه طی برنامه های بازدید کاروانهای راهیان نوراین واحد  دانشگاهی از مناطق عملیاتی و یادمانهای  دفاع مقدس   جنوب کشور که  از اواخر    اسفند   ماه سال جاری   برگزار شده است ، تعداد پنجاه نفرازدانشجویان  این واحد دانشگاهی به همراه   تعدادی  از مسئولین  ذیربط در قالب  کاروانهای راهیان نور به این مناطق اعزام شدند . گفتنی است که هر ساله  دانشجویان این  واحد دانشگاهی از آثار باقی مانده  از هشت سال دفاع مقدس بازدید به عمل می آورند.

خانم دکتر توکلی رییس واحد گناوه در دیدار با دانشجویان شرکت کننده در این اردو  ماهیت  دفاع مقدس و چیستی آن را هدف  برگزاری این اردوها دانست وبا  بیان ویژگیهای هشت  سال  دفاع  مقدس مشخصه های این دفاع را بر پایه دین وپاسداری از اسلام ذکر نمودند.

تقویت  باورهای دینی، پژوهش درمورد مشخصه های دفاع مقدس ولزوم پایبندی آحاد جامعه برحفظ وحدت داخلی ازجمله مواردی بود که ایشان به آن اشاره نمودند .

در  پایان  مراسم خانم دکتر توکلی به همراه جمعی از کارکنان  و دانشجویان با  حضور در منازل خانوا د ه ها ی  چند تن  از شهدا با تقدیم هدایایی از آنان قدردانی نمودند.