آغاز ثبت نام بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی نیمسال اول 99-98

نمایش از 17 شهریور 1397 بازدید: 601

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه از اخذ تأییدیه سرفصل پیشنهادی کاردانی پیوسته ناوبری از سازمان مرکزی این دانشگاه خبر داد.

زیبا توکلی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: «اتصال دانشگاه به شبکه فیبر نوری و اخذ گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 از جمله فعالیت‌های زیرساختی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه افزود: «تأییدیه سرفصل پیشنهادی کاردانی پیوسته ناوبری از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان بنادر و دریانوردی از سوی این واحد دانشگاهی اخذ شد.»

وی با بیان اینکه تجهیز کارگاه ناوبری دانشگاه آزاد اسلامی گناوه ادامه دارد، گفت: «مدرسان حق‌التدریس این واحد دانشگاهی ساماندهی شده و کاهش یافته است.»

توکلی، دریافت مجوز تدریس رشته‌های کارشناسی اقتصاد در دانشگاه آزاد اسلامی گناوه را از فعالیت‌های دیگر این دانشگاه دانست و تصریح کرد: «دو باب بوفه و انتشارات نیز در دانشگاه افتتاح شد.»