سال 1397 سال حمایت از کالای ایرانی

پايان كلاس ها 97/10/13

شروع امتحانات 97/10/15

پايان امتحانات 97/11/03

امام باقر (سلام الله علیه) : الدُّعاءُ يَرُدُّ القَضاءِ وقَد اُبرِمَ إبراماً. دعا، قضا را گر چه حتمى و قطعى شده باشد بر مى گرداند. میزان الحکمة : ج4 ص 19 ح 576

مراسم بزرگداشت شهید استاد مطهری و نکوداشت مقام استاد و میلاد امام زمان(عج) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه، در ابتدای این مراسم دکتر زیبا توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه ضمن خیر مقدم به استادان  و دانشجویان   تبریک میلاد امام زمان (عج) و گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری (ره) و روز استاد، مطالبی درباره فریضه تعلیم و تربیت در آموزه های دینی و نقش آن در تعالی روح آدمی و نیزجایگاه والای استادان در این مسیر، تکالیف متقابل دانشجویان در رعایت جایگاه و شانیت استادان، نقش پژوهش در نظام آموزشی و کاربردی و منطبق کردن آن با نیازهای روز جامعه و نیزنقش شهید مطهری (ره) در تثبیت نظام اسلامی بیان کرد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین آیت اله اندرزیان ، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان گناوه، علاوه بر  گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری  تبریک میلاد امام زمان  و بیان ویژگی‌های شهید مطهری و جایگاه مقام  معلم در قرآن کریم و اینکه اولین معلم خود خدا بود و اولین دانشجو بشر بود   به بحث درباره  جایگاه تعلیم و تعلم پرداخت وگفت: تمامی کارها نیاز به آموزش دارد و بدون معلم امکان‌پذیر نیست.

وی علم بدون تزکیه را خطرناک دانست و بیان کرد: اگر علم در مسیر خودش نباشد به گمراهی و تباهی کشیده می شود و عرصه علم‌آموزی منحصر به مراکز علمی نیست بلکه در همه عرصه‌ها باید علم وارد شود.

در پایان این مراسم نیز ، از  استادان این واحد با اهدا لوح تقدیر تجلیل شد.