جنایتکاران منتظر انتقام سختی باشند."مقام معظم رهبری"

ریاست واحد

تقویم آموزشی

نيمسال اول 99-98

شروع انتخاب واحد 98/06/9

شروع كلاس ها 98/06/23

پايان كلاس ها 98/10/12

شروع امتحانات 98/10/14

پايان امتحانات 98/10/30

حضرت علی علیه السلام اَلْخَيْرُ لا يَفْنى؛ كار خير هرگز فانى نمى شود. شرح غررالحكم: ج 1، ص 229

گلزار شهدای بندر گناوه عطر افشانی شد

به مناسبت هفته دفاع مقدس؛
گلزار شهدای بندر گناوه  عطرافشانی شد
گلزار شهدای بندر گناوه به مناسبت هفته دفاع مقدس عطرافشانی شد و مسئولان با آرمان‌های رفیع شهدا و امام راحل تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر گناوه ، به مناسبت هفته دفاع مقدس در مراسمی معنوی با حضور زیبا توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندر گناوه ، هیأت رئیسه، استادان و کارکنان، گلزار شهدای بندر گناوه عطرافشانی شد.

در این آیین معنوی  که شرکت‌کنندگان علاوه بر بزرگداشت خاطره دلاورمردی‌ها، رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدا با قرائت فاتحه، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و اهدای شاخه گل، بار دیگر با آرمان‌های بلند و ملکوتی امام خمینی(ره) بنیان گزار  جمهوری اسلامی ایران و شهیدان گرانقدر انقلاب تجدید میثاق کردند