هفته وحدت گرامی باد

پايان كلاس ها 98/10/12

شروع امتحانات 98/10/14

پايان امتحانات 98/10/30

امام رضا (سلام الله علیه) : ما زارَني أحَدٌ مِن أولِيائي عارِفاً بِحَقّي إلّا شُفِّعتُ فيهِ يَومَ القِيامَةِ. هيچ يك از دوستانم مرا با شناختِ حقّم زيارت نمى كند مگر اين كه در روز قيامت شفاعتم از او پذيرفته مى شود. وسائل الشيعة - ج 10 - ص 434. میزان الحکمة : ج5- ص125- ح8175

جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگناوه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر گناوه ،در جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 99-98 که مسئولین دانشگاه

میزبان دانشجویان جدید الورود  بودند .دانشجویان  با آیین نامه ها، دستورالعمل ها و قوانین آموزشی ،دانشجویی آشنا شدند . در ابتدای جلسه معاونت دانشگاه آقای دکتر علی مختاری ضمن عرض خیر مقدم  به دانشجویان ، ابراز امیدواری  کردند  دانشجویان پله های ترقی علم و دانش و فرهنگ  هر چه سریعتر طی نمایند. ایشان از دانشجویان خواستند با تعیین هدف و نگاه به دور دست ها در سر کلاس درس حضور یابند . در ادامه مسئول امور فرهنگی دانشگاه ،خانم صیفی نیز ضمن تبریک شروع سال تحصیلی 99-98 وظیفه امور فرهنگی در دانشگاه را بستر سازی فضای معنوی در محیط علمی پژوهشی دانشگاه عنوان نموده و به معرفی  اهم برنامه ها و فعالیت ها ی فرهنگی  دانشگاه و تشریح دستور العمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی پرداختند . در ادامه از دانشجویان ممتاز ترم  قبل تجلیل به عمل آمد و هدایایی نیز به آنها اعطا گردید.