راهنمای کلاس های مجازی ویژه اساتید و دانشجویان

راهنماهای لازم جهت برگزاری کلاس اساتید

راهنمای ورود به کلاس مجازی ویژه دانشجویان جهت دانلود کلیک کنید

نرم افزار های مورد نیاز ورود به کلاس مجازی

نرم افزارهای مورد نیاز برای کامپیوتر==> FIREFOX --FLASH PLAYER--ADOBE CONNECT--ANYDESK
نرم افزارهای مورد نیاز برای موبایل==> CM BROWSER --ADOBE CONNECT--FLASH PLAYER

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند از شنبه مورخ99/1/23 لغایت 99/01/31 انتخاب واحد در دانشگاه بصورت حضوری و از طریق وب بصوت غیر حضوری قابل انجام است .

ریاست واحد

تقویم آموزشی

نيمسال دوم99-98

شروع انتخاب واحد 98/11/5

شروع كلاس ها 98/11/12

پايان كلاس ها 99/03/12

شروع امتحانات 99/03/14

پايان امتحانات 99/04/03

رسول خدا صلی الله علیه و آله : أَلدّالُّ عَلَى الْخَيْرِ كَفاعِلِه؛ كسى كه ديگران را به كار نيك راهنمائى كند گـويـا خـود، آن را انـجـام داده اسـت. وسائل الشيعه: ج 11، ص 398

جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگناوه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر گناوه ،در جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 99-98 که مسئولین دانشگاه

میزبان دانشجویان جدید الورود  بودند .دانشجویان  با آیین نامه ها، دستورالعمل ها و قوانین آموزشی ،دانشجویی آشنا شدند . در ابتدای جلسه معاونت دانشگاه آقای دکتر علی مختاری ضمن عرض خیر مقدم  به دانشجویان ، ابراز امیدواری  کردند  دانشجویان پله های ترقی علم و دانش و فرهنگ  هر چه سریعتر طی نمایند. ایشان از دانشجویان خواستند با تعیین هدف و نگاه به دور دست ها در سر کلاس درس حضور یابند . در ادامه مسئول امور فرهنگی دانشگاه ،خانم صیفی نیز ضمن تبریک شروع سال تحصیلی 99-98 وظیفه امور فرهنگی در دانشگاه را بستر سازی فضای معنوی در محیط علمی پژوهشی دانشگاه عنوان نموده و به معرفی  اهم برنامه ها و فعالیت ها ی فرهنگی  دانشگاه و تشریح دستور العمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی پرداختند . در ادامه از دانشجویان ممتاز ترم  قبل تجلیل به عمل آمد و هدایایی نیز به آنها اعطا گردید.