راهنمای کلاس های مجازی ویژه اساتید و دانشجویان

راهنماهای لازم جهت برگزاری کلاس اساتید

راهنمای ورود به کلاس مجازی ویژه دانشجویان جهت دانلود کلیک کنید

نرم افزار های مورد نیاز ورود به کلاس مجازی

نرم افزارهای مورد نیاز برای کامپیوتر==> FIREFOX --FLASH PLAYER--ADOBE CONNECT--ANYDESK
نرم افزارهای مورد نیاز برای موبایل==> CM BROWSER --ADOBE CONNECT--FLASH PLAYER

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند از شنبه مورخ99/1/23 لغایت 99/01/31 انتخاب واحد در دانشگاه بصورت حضوری و از طریق وب بصوت غیر حضوری قابل انجام است .

ریاست واحد

تقویم آموزشی

نيمسال دوم99-98

شروع انتخاب واحد 98/11/5

شروع كلاس ها 98/11/12

پايان كلاس ها 99/03/12

شروع امتحانات 99/03/14

پايان امتحانات 99/04/03

حضرت محمد صلى الله عليه و آله و سلّم : إنَّ العبدَ لَيَرفَعُ يَدَهُ إلى اللّه ومَطعَمُهُ حَرامٌ ، فكيفَ يُستَجابُ لَهُ وهذا حالُهُ ؟! همانا بنده دستش را (براى دعا) به درگاه خدا بالا مىبرد در حالى كه خوراكش حرام است ؛ با چنين حالى ، چگونه دعايش مستجاب شود ؟. إرشاد القلوب : 149 منتخب ميزان الحكمة : 196

اوقات شرعی

به همت واحدالکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، بزرگترین چالش کدنویسی آنلاین کشور با جوایز میلیونی برگزار می شود

به همت واحدالکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی،
بزرگترین چالش کدنویسی آنلاین کشور با جوایز میلیونی برگزار می شود

بزرگترین چالش کدنویسی کشور به صورت آنلاین و بدون نیاز به حضور فیزیکی برنامه نویسان، به همت واحدالکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

در این مسابقه ی برنامه نویسی آنلاین که با عنوان «چکاوا» برگزار می شود، کافیست متقاضیان با یکی از زبان های برنامه نویسی #c و یا php آشنایی داشته باشند.

لازم به ذکرست برندگان این مسابقه نفراتی هستند که قطعه کد مورد نظر را به درستی و در بازه زمانی کمتر پیاده سازی کنند و در امتیازدهی به نفرات کیفیت کدنویسی لحاظ می شود.

مرحله اول این مسابقه آنلاین 26 آذرماه و مرحله دوم با حضور منتخبین در 29 بهمن ماه برگزار خواهد شد.

همچنین زمان اعلام نتایج مرحله دوم بزرگترین چالش کدنویسی آنلاین کشور در روز 5 اسفندماه خواهد بود و به نفرات اول تا سوم این مسابقه به ترتیب 4، 3 و 2 میلیون تومان اهدا می گردد.

علاقمندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند از 9 آذر لغایت 22 آذرماه به سایت http://chakava.iauec.ac.ir مراجعه کنند.