راهنمای کلاس های مجازی ویژه اساتید و دانشجویان

راهنماهای لازم جهت برگزاری کلاس اساتید

راهنمای ورود به کلاس مجازی ویژه دانشجویان جهت دانلود کلیک کنید

نرم افزار های مورد نیاز ورود به کلاس مجازی

نرم افزارهای مورد نیاز برای کامپیوتر==> FIREFOX --FLASH PLAYER--ADOBE CONNECT--ANYDESK
نرم افزارهای مورد نیاز برای موبایل==> CM BROWSER --ADOBE CONNECT--FLASH PLAYER

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند از شنبه مورخ99/1/23 لغایت 99/01/31 انتخاب واحد در دانشگاه بصورت حضوری و از طریق وب بصوت غیر حضوری قابل انجام است .

ریاست واحد

تقویم آموزشی

نيمسال دوم99-98

شروع انتخاب واحد 98/11/5

شروع كلاس ها 98/11/12

پايان كلاس ها 99/03/12

شروع امتحانات 99/03/14

پايان امتحانات 99/04/03

امام رضا (سلام الله علیه) : ما زارَني أحَدٌ مِن أولِيائي عارِفاً بِحَقّي إلّا شُفِّعتُ فيهِ يَومَ القِيامَةِ. هيچ يك از دوستانم مرا با شناختِ حقّم زيارت نمى كند مگر اين كه در روز قيامت شفاعتم از او پذيرفته مى شود. وسائل الشيعة - ج 10 - ص 434. میزان الحکمة : ج5- ص125- ح8175

اوقات شرعی

پیام دبیر هیات امناء ورئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد بوشهر به مناسبت تحویل سال نو

پیام  دبیر هیات امناء ورئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد بوشهر به مناسبت تحویل سال نو

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ                                یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ

یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ                     حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

همکاران  ارجمند؛ استادان، کارکنان بزرگوار ودانشجویان عزیز

سلام علیکم

در آستانه سال جدید شمسی و ظهور بهار و عید نوروز، خداوند منان را شاکریم که فرصت بازگشت به آرامش و ادراک رستاخیز و نوزایی طبیعت را به ما ارزانی کرد. به رسم معروف و به بهانه نوروز باستانی و شکوفایی جوانه های امید و خرمی باعث افتخار است که ضمن تقدیر از زحمات طاقت فرساوهمراهی یکایک شما عزیزان در سال 98 ، فرارسیدن سال جدید را با آرزوی روزهای بهتر و سرشار از خوبی، موفقیت و تعالی در همه عرصه ها صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نمایم. بدون تردید، پشتوانه تلاش ها و همت بلند شما، خانواده هایی پر مهر، با انگیزه و صبور بوده  است. از همین رو، شایسته قدر شناسی و ابلاغ تبریک ویژه می باشند. از خداوند حکیم، تندرستی و سعادتمندی آنان را در پرتو و پناه حق تعالی خاضعانه مسألت می نمایم.

نوروز در تاریخ پر آوازه ایران زمین، نمادی نغز، نمونه ای مدلّل و تمثیلی زیبا از حکمت های الهی و قدرت سیال و بی کران پروردگار در تدبیر امور (والی الله ترجع الامور ) و حرکت هدفمند قافله انسان ها و انسانیت بر مدار جریان هستی است. اصولاً نوروز به عنوان آئینی سنتی، زمینه اتحاد و وفاق جمعی را در طول تاریخ برای ایرانیان موّحد و مسلمان فراهم کرده است، همان طور که بهار طبیعت مبیّن و مژده دهنده این اتحاد و یکرنگی همگانی است.

در فرهنگ ایران، نوروز صرفاً تذکار و جلوه ای زیبا از مظاهر مادی خلقت نیست، بلکه سراسر معنوّیت و دعوت به خالق و خضوع در برابر عجائب و غرائب آن است. شاهد مثال، مزیّن شدن سفره های هفت سین به قرآن کریم، مُهر و جا نماز و مدح پیامبر (ص) و اهل بیت علیهم السلام در "نوروز خوانی ها" و ترنّم ماندگار دعای تحویل سال است. انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، نوروز را به عنوان روز " یاد و شکرگزاری" به درگاه پر برکت الهی معنا و غنا بخشید و رجوع به ارزش ها و آموزه های دینی را مورد تأکید قرار داد و این گونه است که رهبر معظم و فرزانه انقلاب در تفسیر نوروز می فرماید : «نوروز برای ملت ما عبارت است از اوّلاٌ : توجه مردم به خدا . اول سال که می شود مردم دعا می خوانند «یا محول الحول و الاحوال »، آغاز سال را با یاد خدا شروع می کنند و توجه خود را به خدا زیاد می کنند که این ارزش است. ثانیاٌ : نوروز را بهانه ای برای دید و بازدید و رفع کدورت ها وکینه ها و محبت به یکدیگر قرار      می دهند. این همان برادری و عطوفت اسلامی و همان صله رحم است».

سال 98 برای مردم ایران به رغم تمام نشیب وفرازها وخاطرات تلخ وشیرین، یک تجربه جدّی و مجدّدی نیز با خود داشته است. مردم و دولتمردان در امتداد تاریخ خود، باز همت و منزلت عالی خود را به نمایش گذاشتند و در برابر مهمان ناخوانده و رمز آلود « کرونا » صحنه جهاد و مجاهدت را رونق بخشیدند. این ایام ابتلا، میدان تجلی بصیرت و بالندگی آحاد مردم خصوصاً قشر فرهیخته و ایثارگر مجموعه بهداشت و درمان کشور و همه خدمتگزارانی است که باز هم مملکت و مردم خود را تنها نگذاشتند، عزیزانی که جان خود را در طبق اخلاص گذاشته، با تمام وجود و به رغم همه کمبودها مردانه و محکم ایستاده اند. باید بر این همت های بلند آفرین گفت و بر دستان پرتوان آنان بوسه زد و خداوند را بر این نعمت های «خردورزی و مهر جویی» که برای ملت باورمند و انقلابی هدیه کرده است، سجده نمود. بر خود فرض می دانم که به نمایندگی از مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، به همه دست اندرکاران امور پزشکی، درمانی، اجرایی، نیروهای انقلابی، امنیتی و انتظامی، بازاریان و اصناف و یکایک مردم خدا قوّت عرض کنم و ضمن تبریک سال جدید و آرزوی سلامتی، دوام توفیقات آنان را از خداوند سبحان مسئلت نمایم. ان شا ا...  این ملت عزیز و با عزم استوار به مدد الطاف مستمر پروردگار و توسّل بر معصومین ( علیهم السلام) و در پرتو رهبری پرتوان و هوشیار جامعه اسلامی، روزگار پرخیر و برکتی را پیش رو داشته و عافیّت توأم با عاقبت به خیری را درک نمایند. آمین

والله ولی التوفیق

اسماعیل عبدالهی