سال 1399 سال جهش تولید

رهبر انقلاب اسلامی در سخنان تلویزیونی به مناسبت عید سعید قربان: ۱۰ / مرداد / ۱۳۹۹

علاج قطعی تحریم با تکیه بر توان داخل نه عقب‌نشینی در برابر آمریکا

با توجه به بروز رسانی سیستم های دانشگاه، کلیه سامانه های آموزشی و مالی از مورخ 2 مردادماه  الی  15 مردادماه1399 قطع خواهند بود

ریاست واحد

رسول خدا صلی الله علیه و آله : أَلدّالُّ عَلَى الْخَيْرِ كَفاعِلِه؛ كسى كه ديگران را به كار نيك راهنمائى كند گـويـا خـود، آن را انـجـام داده اسـت. وسائل الشيعه: ج 11، ص 398

تقویم آموزشی

نيمسال تابستان99-98

شروع انتخاب واحد 99/04/28

شروع كلاس ها 99/05/01

پايان كلاس ها 99/05/30

شروع امتحانات 99/06/01

پايان امتحانات99/06/06

مراسم معارفه آقای اسماعیل پناهی سرپرست دانشگاه ازاد اسلامی واحد بندرگناوه برگزار شد

مراسم معارفه آقای اسماعیل پناهی سرپرست دانشگاه ازاد اسلامی واحد بندرگناوه و تکریم خانم دکتر زیبا توکلی روز دوشنبه بیست و سوم تیر ماه، با حضور جناب آقای دکتر اسماعیل عبدالهی دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ، امام جمعه شهرستان، فرمانده سپاه انصار الحسین شهرستان و شهردار  برگزار گردید.

در ابتدا آقای دکتر عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد استان ضمن ارسال سلام و صلوات به روح پرفتوح حضرت امام رحمه الله علیه شهدای انقلاب و شهدای اخیر به خصوص سردار سلیمانی و آرزوی عمر با عزت برای مقام معظم رهبری، گفت : دانشگاه آزاد اسلامی با دم مسیحایی حضرت امام (ره) به وجود آمد و یکی از مجموعه های انقلابی، مردمی و هم زاد انقلاب است که در پاسخ به یک نیاز واقعی و بنیادی راه اندازی گردید. دبیر هیأت امناء استان در ادامه با ذکر بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مدیران دانشگاهی مبنی بر حفظ کیان دانشگاه، ارتقاء فضای معنوی، انقلابی و کیفیت دانشگاه، تاکید نمودند که آنچه هم اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی دارد اتفاق می افتد طرح تحولی بر مبنای سند دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

امام جمعه بندرگناوه در این مراسم ضمن تقدیر وتشکر از زحمات سرکار خانم توکلی و عرض تبریک به جناب آقای پناهی، جوان باانگیزه و انقلابی فرمودند: انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود و هدف آن یک تحول فرهنگی در تمام عرصه ها بود. امروزه هم که دانشگاه ما با پسوند اسلامی مزین است. این توقع را داریم که اخلاق ومعنویت را در دانشگاه و تمام جامعه نهادینه کند. حجت الاسلام و المسلمین رکنی حسینی بیان نمودند از رئیس جدید دانشگاه انتظار داریم مباحث فرهنگی و کرسی های آزاد اندیشی را بیش از پیش ترویج کنند و از آنجا که از مطالبات مقام معظم رهبری برگزاری کرسی های آزاد اندیشی است، دانشگاه آزاد گناوه باید در شهرستان بتواند کرسی‌های آزاد اندیشی را به خوبی جا بیاندازد.

در ادامه نیز سرکار خانم دکتر توکلی به بیان خلاصه ای از عملکرد دانشگاه در زمان تصدی خود پرداخت.

در پایان نیز جناب آقای پناهی ضمن تاکید بر مسائل فرهنگی بیان نمودند که باتوجه به وجود پتانسیل های شهرستان که در مجاورت خلیج همیشه فارس قرار دارد، بر توسعه رشته های متناسب با ظرفیت موجود تاکید نمودند.