پذيرش دانشجو در رشته هاي مختلف در دانشگاه ازاد اسلامي واحد بندر گناوه

567

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه در سال۱۳۸۲ در یک فضا در درون شهر راه اندازی و تاسیس گردید و در حال حاضر در یک محیط مستقل به وسعت ۳۰ هکتار و در نوار ساحلی خلیج فارس در شهر واقع شده است. بازار تجاري بندر گناوه امروزه به عنوان يكي از بزرگترين، مهمترين و شناخته ترين بازارهاي جنوب كشور به شمار مي رود. که هر ساله میزبان هزاران نفر از مردم سرتاسر ایران است. که برای خرید به این شهر می‌آیند. (که به عنوان بزرگترین قطب تجاری جنوب کشور شناخته شده است.) گناوه کنونی در ساحل خلیج فارس و میان بوشهر بندر دیلم به فاصله هیجده کیلومتری شرق خور امام حسن واقع است. در حال حاضر در این واحد دانشگاهی حدود 1000 دانشجو در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند. این واحد دانشگاهی با دارا بودن تجهیزات آزمایشگاهی و سالن اجتماعات مجهز ، محیطی مناسب را برای تحصیل دانشجویان فراهم نموده است.