دانشگاه محل تضارب اندیشه‌ها و اجتماع عقول است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر:
دانشگاه محل تضارب اندیشه‌ها و اجتماع عقول است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: دانشگاه محل تضارب اندیشه‌ها و اجتماع عقول است و مجموعه‌های مشورتی مانند هیئت اندیشه‌ورز، مراکز تحقیقاتی و ... به‌صورت پویا در استان بوشهر فعال شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، دکتر اسماعیل عبدالهی در نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه این استان به بلوغ ساختاری و فکری نزدیک شده است، گفت: این مهم با تلاش همگانی و از طریق ساماندهی ساختاری، ساختارسازی و تمرکز بر نقص‌ها و توانمندی‌ها حاصل شده است.
وی، تقویت مجموعه فکری و اندیشه‌محور را دیگر اقدام مهم در راستای تقویت ساختاری برشمرد و اضافه کرد: دانشگاه محل تضارب اندیشه‌ها و اجتماع عقول است و مجموعه‌های مشورتی مانند هیئت اندیشه‌ورز، مراکز تحقیقاتی، شوراهای تخصصی و دیگر ظرفیت‌ها به‌صورت پویا در استان بوشهر فعال شده که منشأ و مبدأ تصمیمات اثرگذار شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه در تمامی سطوح و بخش‌ها نیاز به توسعه داریم، اظهار کرد: سندنویسی و مستندسازی امری ضروری است و باید دیدگاه‌ها را در سندی جامع و مشترک جمع‌آوری و آن را محور توسعه و پیشرفت قرار داد.
سند بودجه استان بوشهر حاصل برنامه‌ها و پیش‌بینی‌هاست
دکتر عبدالهی با بیان اینکه امور در استان بوشهر به‌صورت مشورتی اداره می‌شود، خاطرنشان کرد: انتظارات قانونی از هر بخش و مجموعه اهتمام به وظیفه و مسئولیتی است که برعهده آن حوزه قرار دارد.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر افزود: ترک فعل مسئولیت دارد و آن یعنی اندیشه و انگیزه‌ای برای کار نیست و برنامه‌ای وجود ندارد، به طوری که خود، مجموعه و امور را به دست قضا و قدر سپرده و رویکرد انفعالی در پیش گرفته که این خطا و معصیت است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به کلام بنیانگذار جمهوری اسلامی که دانشگاه را مبدأ تحولات دانسته‌اند، تبیین کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز فرمودند دانشگاه قوه عاقله جامعه است و زمان و روز بدون اندیشه شایسته شأن و جایگاه انسان و دانشگاه نیست.
دکترعبدالهی با اشاره به نزدیک شدن به زمان برگزاری امتحانات و ترم تابستانی توضیح داد: برگزاری سالم، امن و مهربانانه امتحانات در تمامی واحدها و مراکز استان خواسته‌ای است که باید با جدیت دنبال شود.
وی با بیان اینکه سند بودجه استان بوشهر حاصل برنامه‌ها و پیش‌بینی‌ها است، ادامه داد: بودجه سال آینده باید مورد توجه، به‌موقع و با دقت تدوین شود.
بخشنامه هیئت علمی «الف» و «ب» را اجرایی کردیم
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه هیچ برنامه‌ای در استان بوشهر متوقف و منفعل نبوده و برنامه‌ها هوشمندانه و با شکیبایی اجرایی شده‌اند، تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها، اجرای بخشنامه هیئت علمی «الف» و «ب» بوده که یک ضرورت، الزام و در راستای منافع مشترک دانشگاه و اعضای هیئت علمی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر افزود: استان بوشهر در کنترل هزینه‌ها و پاسخگویی به الزامات بودجه‌ای مؤثر عمل کرده و منابع مورد نیاز تا حدود زیادی محقق شده است.
دکتر عبدالهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی به دور از هرگونه جانبداری سیاسی به دنبال مشارکت حداکثری مردم در این امر مهم است و عده‌ای در داخل و خارج از کشور به دنبال آسیب زدن به نظام جمهوری اسلامی هستند و به گمان خود می‌خواهند مردم را از مشارکت در سرنوشت خود منصرف کرده و بدین ترتیب به اهداف شوم خود برسند. وی با بیان اینکه مشارکت مردم در انتخابات به‌عنوان یک سرمایه اجتماعی و عمل جهادی است از نخبگان و همکاران دانشگاهی خواست زمینه‌های لازم برای انتخاب اصلح را که همان انتخابی آگاهانه، مطالبه‌گرایانه، حق‌مدارانه، خالصانه و آینده‌نگرایانه است، مهیا کنند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه در سال۱۳۸۲ در یک فضا در درون شهر راه اندازی و تاسیس گردید و در حال حاضر در یک محیط مستقل به وسعت ۳۰ هکتار و در نوار ساحلی خلیج فارس در شهر واقع شده است. بازار تجاري بندر گناوه امروزه به عنوان يكي از بزرگترين، مهمترين و شناخته ترين بازارهاي جنوب كشور به شمار مي رود. که هر ساله میزبان هزاران نفر از مردم سرتاسر ایران است. که برای خرید به این شهر می‌آیند. (که به عنوان بزرگترین قطب تجاری جنوب کشور شناخته شده است.) گناوه کنونی در ساحل خلیج فارس و میان بوشهر بندر دیلم به فاصله هیجده کیلومتری شرق خور امام حسن واقع است. در حال حاضر در این واحد دانشگاهی حدود 1000 دانشجو در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند. این واحد دانشگاهی با دارا بودن تجهیزات آزمایشگاهی و سالن اجتماعات مجهز ، محیطی مناسب را برای تحصیل دانشجویان فراهم نموده است.